Välkommen till Ridersport!

Ni hittar oss i webshopen ridersport.se och i butiken som ligger i Östra Karup/Båstad, ett stenkast från E6.

Mix av basprodukter och välkända varumärken

Det som gör Ridersport till ett unikt koncept är blandningen mellan egenimporterade kvalitetsprodukter som är mycket prisvärda samt produkter från välkända varumärken i många prisklasser. Här hittar du som kund en gedigen kompetens inom sortimentet, mixat med kärlek och passion till djur & människor - med omtanke för oss som älskar djur & natur!

Hos oss finner Ni det mesta & det bästa som behövs för att kunna utöva den härligaste hobbyn eller sporten som finns; ridsport! Vi har även utökat sortimentet med många prisvärd produkter för din hund, katt och andra smådjur.

Hos Ridersport hittar du en väl utvald mix av basprodukter och välkända varumärken inom branschen, allt till marknadsanpassade priser, snabba leveranser och glad service! Vi har ofta och många kampanjer både i webshopen och i vår lagerbutik i Östra Karup, Båstad just vid E:6an, avfart 39. Vi säljer även prisvärt foder och spån i butiken. 

Vi erbjuder dig som ryttare bra och funktionell ridutrustning för hästsport och ridsport samt hund och katt till marknadsanpassade priser. Din hästutrustning används dagligen och ställs därmed under hård prövning. För dig är enbart de bästa hästtillbehören goda nog för din häst. Kvalitet är ett måste. Välkommen till RiderSport - En ridsportbutik för dig!

Till oss är Ni alltid välkomna med frågor eller en beställning, vi ser mycket fram emot att få hjälpa & serva Dig som kund!

VD har ordet

Här berättar jag lite om företaget, om mig och varför vi finns.

Längtan efter kunderna

Jag har arbetat på en grossistfirma och varit anställd i närmare 25 år men en dag gick jag in till chefen och sa upp mig. Min längtan efter att få arbeta med och träffa kunderna blev för stor! Jag lånade pengar, pantsatte mitt hus och tänkte - nu eller aldrig. På så sätt startade en fantastisk resa där jag nu sedan ett par år har min egna firma, en välbesökt lagerbutik i Östra Karup och en ständigt växande webshop, www.ridersport.se

Kvalitet och pris

Det som gör Ridersport till ett unikt koncept är blandningen mellan egenimporterade kvalitetsprodukter som är mycket prisvärda samt produkter från välkända varumärken i många prisklasser. Min tid som produktchef på grossistföretaget innebar många resor till producenter runtom i världen och dessa kontakter har jag kvar. På så vis kan Ridersport erbjuda kvalitet och pris i en oslagbar kombination. 

Snabb och glad

För mig har det alltid varit viktigt att få ge en glad och genuin service. När man kommer in i en butik vill man få kompetent och vänlig service. Jag har i hela mitt liv arbetat med djur och människor, att nu få använda min snart femtioåriga erfarenhet av hästar och ryttare i min egen firma är fantastiskt roligt. Min målsättning är att ge en glad och professionell service i butiken samt snabba och direkta leveranser i webshopen.  

Ridersport växer!

Lagerbutiken i Östra Karup är en populär butik och sortimentet växer varje dag. Nu har vi det mesta på lager till dig, din häst, hund och katt. För att kunna ge den snabba och professionella servicen i butik och webshop så har vi utökat butiksytan flera gånger. Ridersport har nyligen flyttat till ljusa, trevliga och betydligt större lokaler. På så sätt hoppas jag att Ridersport ska kunna erbjuda än mer till er kunder.

Eva Silwer Williamsson
VD och ägare av Ridersport