Stövlar, Skor & Chaps

Stövlar, Skor & Chaps

 

På Ridersport hittar du ridstövlar lämpade både till dressyr, hoppning och vardagsridning. Ridstövlarna erbjuds även i olika prisklasser och modeller. När du väljer ridstövlar är det viktigt att väga in passform, modell, kvalitet och vilket stöd av ridstöveln man är ute efter. Du är alltid välkommen till vår butik för experthjälp med att passa in dina nya ridstövlar. 

Ridstövlar ska ge stöd åt ryttarens ben vid ridning, olika modeller på ridstövlar ger olika mycket stöd. Hoppstövlar är oftast mjukare i skaftet och mer slimmade i foten vilket gör att ryttaren får full rörelsefrihet innan, över och efter hindren.  Dressyrstövlar har ett bredare, stabilare skaft som ger mer stöd och stabilitet och bidrar till en stilla, omslutande skänkel. 

 

Hos oss finns det ridstövlar både med och utan snörning framtill, samt olika typer av placering av dragkedjan som stänger stöveln. De allra flesta ridstövlarna finns i olika vidder och höjder. För att du lätt ska kunna hitta den storlek på ridstövlar som passar dig bäst så finns det måttabeller att läsa av och jämföra med dina mått innan du köper dina ridstövlar hos oss.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen